Børnebehandling

Kiropraktisk behandlinger er ikke forbeholdt voksne, men vi må ikke glemme børnene. Faktisk er et tjek hos kiropraktoren vigtigt, da rygproblemer fanget i opløbet kan forebygge og endda forhindre større problemer i voksenalderen.
Mange forældre bliver overraskede over at børn kan lide af nakke-, ryg- eller lændeproblemer. De fleste tror fejlagtigt, at det drejer sig om vokseværk, når barnet klager over smerter, og har svært ved at se en sammenhæng.

Behandlingen af børn foregår med blide tryk og stræk uden smerter eller ubehag. Faktisk nyder de fleste børn behandlingen og føler det behageligt.

Udover at afhjælpe led og muskelsmerter kan behandlingen også ind imellem have en positiv sidegevinst ved blandt andet at hjælpe på manglende koncentration, hovedpine og meget andet – ligesom hos voksne.

Spædbarnskolik
Ingen ved med sikkerhed, hvad spædbarnskolik egentlig er, men man bruger betegnelsen, når et spædbarn græder 3-6 timer dagligt – som regel på de samme tidspunkter af døgnet. Barnet kan ikke trøstes, og virker smertepåvirket ved enten at trække sig sammen eller spænde sig ud i en bue. Kolikken findes dog i mange varianter, både når det gælder grådens varighed og tidspunkt. Spædbarnskolik begynder typiskt når barnet er omkring en uge gammelt , og de fleste stopper igen af sig selv i 3-måneders-alderen.

Behandling af spædbarnskolik hos kiropraktoren udføres som regel med et lille tryk med en fingerspids i nakken eller i ryggen og er smertefri og uden ubehag. Behandlingsforløb af spædbørn varer sjældent ud over 3-5 behandlinger, og har en høj succesrate.

Kvalitetscertifikat

Certifikat fra Den Danske Kvalitetsmodel
Læs certifikat her